Ön itt jár: > Kezdőlap > VALLOMÁS - a Farkashoz...

VALLOMÁS - a Farkashoz...

Osvalt Orsi

Az imént kaptunk egy levelet, Anikótól, aki a Farkasos tokot rendelte meg tőlünk...

A könnyekig meghatott engem...

Hogy miért? Tartozok egy VALLOMÁSSAL...

Réges-rég a messzi messzi galaxysban volt egy lány, aki mindenféle tudás és tapasztalat nélkül belevágta magát a dizájnok világába. Ez a lány a pénzügyi szektor hideg-rideg precíz világából érkezett.

Eldöntötte, hogy megtanulja hogyan kell illusztrációkat készíteni, hogyan kell képeket még szebbé tenni. Először fotókkal kezdte, a saját fotóival, aztán jött az Infinity Ajándékgyár és vele az Infinity tokok csodálatos világának ötlete. Nem járt tanfolyamra, nem tanította őt senki. Kik voltak a tanárai?

- a saját lelkesedése,
- kitartása
- adni akarása

Rövid időn belül olyan leveleket kezdett kapni, mint amit nemsokára megosztok Veletek. Ezeket a levelek, a Vásárlóink kedvessége az, ami még több adni akarásra sarkall engem.... Minket! Ezért van az, hogy a mottónk: Bánj úgy másokkal, mint ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak....

Engedd meg Nekem, kedves Olvasóm, hogy most megosszam Veled Anikó azon levelét, ami könnyekig hatotta azt a lányt, aki több mint két évvel ezelőtt még azt sem tudta, mit jelent az, hogy: Kijelölés.

Kedves Orsi,

nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos szállítást! Minden várakozásomat sikerült felülmúlniuk, tényleg kiváló munkát végeztek! :) A tok élőben gyönyörű, sokkal szebb, mint amire számítottam: jó minőségű, tökéletesen illeszkedik a telefonomra, és úgy látom, hogy maga a fénykép is tartós lesz, köszönhetően a védőrétegnek. Szerintem "nehéz" és nem túl nyomtatóbarát képet küldtem, amelyben sok hasonló, egy-egy árnyalatban eltérő szín található, sokszor igen sejtelmes kontrasztokkal, ennek ellenére a tokon pont úgy néz ki a kép, mint a monitoromon. Biztosan szívesen ajánlom másoknak is a cégüket, mert tényleg első osztályú szolgáltatást nyújtanak.

Egyébként már a két mock-up esetében érezni lehetett, hogy maximálisan törekszenek az első osztályú munkára, mert mindkét igényesen volt megcsinálva, és habár ugyanarról a képről volt szó, mégis különbözött. Egy szóval: köszönöm! :)

Üdvözlettel:

 Anikó