Ön itt jár: > Kezdőlap > Krisztián írta: "Korábban voltak rossz tapasztalataim az ilyesfajta tokokkal, de ez teljesen kifogástalan és gyönyörűen mutat a telefonon"

Krisztián írta: "Korábban voltak rossz tapasztalataim az ilyesfajta tokokkal, de ez teljesen kifogástalan és gyönyörűen mutat a telefonon"

Osvalt Orsi 2016-10-14 11:52:08

Krisztián, aki nem szokott leveleket írni egy megrendelését követően, most úgy döntött megírja nekünk a véleményét! 

Krisztiántól kapott levél elgondolkodtatott. Én vajon hogyan szoktam vásárolni az interneten?
És rájöttem, hogy amit Krisztián írt, az bizony velem is előfordult már, sőt! Pontosan a rossz tapasztalatok miatt van az, hogy néha félve nyomom le a megrendelés gombot. Ha olyasmit rendelek, amivel kapcsolatban volt már rossz élményem, akkor meg aztán pláne!

Szóval kétféle félelemmel szoktam szembe nézni:
- ha még soha nem rendeltem, akkor vajon milyen lesz?
- ha már rendeltem hasonlót (és nem voltam megelégedve), akkor vajon megint olyan gyenge minőségű lesz?

És most jön a nagy kérdés: vajon miért vagyok jómagam visszatérő vásárlója a Manna szappannak?
Nem is kellett sokáig töprengenem ezen! Mert kifogástalan minőségű termékeket árulnak és odafigyelnek Rám. Pontos, precíz a kiszolgálásuk. EZÉRT!!! én nem fogok próbálkozni mással, a Mannánál fogok vásárolni, mert MEGBíZOM BENNÜK!

Éppen a fent leírtak miatt vagyok végtelen hálás Krisztiánnak!
Olvasd el, mit írt nekünk! :)

"Kedves Orsi és Ádám.

Megmondom őszintén nem szoktam ilyen témájú leveleket írni vásárlás után, de itt úgy éreztem, hogy mindenképp szeretnék visszajelzést kapni. Mindennel nagyon elégedett vagyok, a rendelés feldolgozástól a szállításon és annak idején keresztül,  természetesen a termékkel bezárólag is. Korábban voltak rossz tapasztalataim az ilyesfajta tokokkal, de ez teljesen kifogástalan és gyönyörűen mutat a telefonon. Szóval még egyszer köszönet nektek érte és biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó vásárlásom tőletek.

Minden jót kívánok nektek a jövőre nézve!! :)

Üdvözlettel: Krisztián"

 

Krisztián ezt a tokot kapta tőlünk: Huawei P9 Lite Infinity telefontok