Ön itt jár: > Kezdőlap > KARÁCSONYIG megkapom?

KARÁCSONYIG megkapom?

 Kedves Érdeklődőnk, Vásárlónk!

  Először is szeretnélek megnyugtatni! Mindenkit kiszolgálunk időben! Ennek érdekében van hogy éjszakába nyúlóan dolgozunk.

  Viszont van  egy pár kérdés, ami egyre sűrűbben fordul elő, ezért szeretnénk Neked segíteni azzal, hogy itt összegyűjtöttük őket!
   (mi az utolsó nap, amikor még megrendelést adhatsz le: 7. pont) 

 

#1. E-MAILT ÍRTAM, MÉG NEM KAPTAM VÁLASZT:

#2. MIKOR ÉS MEDDIG LEHET TELEFONÁLNI?

#3. ELUTALTAM AZ ÖSSZEGET, NEM KAPTAM VISSZAIGAZOLÁST!

#4. MIÉRT CSAK REGGEL 9-10 óra között ellenőrizzük az utalásokat?

#5. EGYEDIT/FELIRATOT KÉRTEM, HOVA KÜLDJEM, ÍRJAM HOGY MIT KÉREK?

#6. MEDDIG ADHATOK LE MEGRENDELÉST ÚGY, HOGY KARÁCSONYIG IDEÉRJEN?

#7. Ha karácsonyra szeretnéd, az utolsó nap, amíg tudjuk teljesíteni a megrendelésedet

 

1. E-MAILT ÍRTAM, MÉG NEM KAPTAM VÁLASZT:

Ne aggódj! Hacsak nem kaptál olyan levelet a saját rendszeredtől, hogy nem ért célba, akkor a leveled megérkezett hozzánk. Mi időrendi sorrendben válaszolunk a beérkező levelekre és azzal csökkentjük a várakozási időt, hogy nem írjuk meg mindenkinek egyenként, hogy várjon, nemsokára írunk érdemben is :) Helyette, dolgozunk, gyorsan, preCízen és gondosan, hogy mielőbb válaszolni tudjunk a leveledre. Törekszünk rá, hogy 1 munkanapon belül válaszolni tudjunk. Ennek érdekében éjszakába nyúlóan dolgozunk. Ezért előfordulhat, hogy este 22-kor kapsz levelet tőlünk :)
Az e-mail címünk: info@galaxytokok-infinity.hu

 

2. MIKOR ÉS MEDDIG LEHET TELEFONÁLNI?

Hétköznap 9-17 óra között. Előfordulhat, hogy nem tudjuk felvenni a telefont. Nem azért, mert nem szeretnénk, hanem mert annyi megrendelésünk érkezett, hogy mindenki a megrendelések feldolgozásán dolgozik. Viszont, ebben az esetben írj nyugodtan e-mailt, mert a leveleket folyamatosan figyeljük és válaszolunk rájuk.

December 22-től nem vagyunk telefonon elérhetőek.
Az ügyfélszolgálati teendőink a megrendelések teljesítésének a rovására ment, ezért az elsődleges célunk, hogy mindenki megkapja azt, amit rendelt. Kérlek légy felénk türelemmel.

Ha december 19. reggeli 9.00-ig rendeltél és nem kaptál arról értesítést, hogy amit rendeltél elfogyott, akkor a csomagodat biztosan postázzuk/átadjuk a futárnak.

3. ELUTALTAM AZ ÖSSZEGET, NEM KAPTAM VISSZAIGAZOLÁST!


Tudnod kell, hogy az utalásokat mindennap reggel 9-10 óra között nézzük meg. Ez azt jelenti, hogy hiába utaltál ezt követően, mi azt nem fogjuk látni, ezért visszaigazolni sem tudjuk neked. A reggel 9-10 óra közöttig beérkező utalásban rendezett megrendeléseket aznap teljesítjük. Ha ezután utalsz, akkor a következő munkanapon reggel 9-10 óra között beérkező utalások között fogjuk már csak valószínűleg látni az utalásodat. 

4. MIÉRT CSAK REGGEL 9-10 óra között ellenőrizzük az utalásokat? 

Mert az eddig az időpontig beérkező megrendeléseket gyártjuk és csomagoljuk aznap, még az is, aki az utalásokat ellenőrzi, utána ő is azon dolgozik, hogy minden időben be legyen csomagolva és átadva a futárnak/postának.
Vagyis reggel 9-ig beérkező megrendeléseket és válaszokat dolgozzuk fel az aznapi gyártáshoz és csomagoláshoz. Utána következő munkanapon postázza.

5. EGYEDIT/FELIRATOT KÉRTEM, HOVA KÜLDJEM, ÍRJAM HOGY MIT KÉREK?


Ha egyedi tokra adsz le megrendelést: előfordulhat, hogy nem 1 munkanapon belül küldjük el az illusztrációkat. Dolgozunk, amilyen gyorsan csak tudunk és amilyen sokáig csak tudunk! Tudnod kell, hogyha karácsonyra szeretnéd a tokot, hogy érdemes legkésőbb december 17-ig elküldened a megrendelésedet, hogy el tudjuk küldeni Neked az illusztrációkat és te is választani tudj. NAGYON FONTOS, hogy jó e-mail címet adj meg nekünk és ellenőrizd a Spam és Promóciók mappádat is.

Ha feliratot kérsz a tokra, akkor ugyanaz a helyzet, mint az egyedi kérésnél.

6. MEDDIG ADHATOK LE MEGRENDELÉST ÚGY, HOGY KARÁCSONYIG IDEÉRJEN? (Ne aggódj, mi megértjük, hogyha kicsit megcsúsztál! :) )

Összegyűjtöttük Neked a leglényegesebb tudnivalókat a szállítási és fizetési módokról!

FUTÁRSZOLGÁLAT:
A LEGGYORSABB ÉS LEGBIZTOSABB SZÁLLíÁSI MÓD.
December 19-én, reggel 9-ig leadott megrendeléseket (feltéve ha van raktáron, és nem egyedit kértél vagy feliratot a tokra)
még aznap átadjuk a futárszolgálatnak és várhatóan december 21-én kiszállítják. Ráhagytunk 1 napot így, vagyis akármi történik december 22-n még megkapod :) Fontos, hogy ha nem utánvéttel vagy paypallal fizetsz, hanem banki előreutalással, akkor december 19-n reggel 9-ig beérkező utalásos megrendeléseket adjuk át másnap a futárnak.

MAGYAR POSTA, ELSŐBBSÉGI ajánlott levélként küldve: December 19-n reggel 9-ig BEÉRKEZŐ utalásokat másnap postázzuk. Várhatóan (95%) december 21-22-n kiviszi Neked a postás bácsi. NAGYON fontos! Alaposan figyelj oda a címzett nevére és a pontos címre, mert a Posta nem futárszolgálat. Vagyis ha nem találja a címzettet, visszajön hozzánk a csomag. Ha a munkahelyedre kéred, akkor MINDENKÉPP legyen rajta a cég neve is.
Tudnod kell, hogy nem garantált az 1 munkanapos kézbesítés. Bár elsőbbségivel adjuk fel, a várható érkezés 1-3 munkanap.

PICKPACKPONT (ez a szállítási mód szünetel):
December 18-a után nem igazán javasoljuk ennek a szállítási módnak a választását, a lenti okok miatt.
Ez a szállítási mód alapvetően az átvételben a legrugalmasabb, de érdemes számolnod a következőkkel.
Várható érkezési idő a választott PickPackPontra: Budapesten 1-3 munkanap, vidéken 2-5 munkanap.
Előfordulhat olyan, hogyha betelik egy Pickpackpont, nem tud addig új csomagot fogadni, amíg nem szabadul fel hely.
Fontos, hogy ha nem utánvéttel vagy paypallal fizetsz, hanem banki előreutalással, akkor addig nem küldjük ki a csomagot, amíg nem érkezett be az utalásod a számlánkra. .

7. Ha karácsonyra szeretnéd, az utolsó nap, amíg tudjuk teljesíteni a megrendelésedet:

DECEMBER 19. reggel 9 óráig beérkező utánvétes futárszolgálattal kért megrendelések. Kivétel:
- felirat vagy egyedi telefontok rendelése
- elfogyott a termék a raktárról (ebben az esetben mindenképp értesíteni fogunk).

 

Kívánunk Neked végtelen szép napot és Csodaszép Karácsonyi Ünnepeket! 
Orsi, Ádám és az Infinity Tokok Szorgos Manói