Ön itt jár: > Kezdőlap > BLOG > Zsuzsanna írta: "Annyira boldog volt ő is én is...Az összes kollégája látta, mert mindenkinek körbe mutogatta"

Zsuzsanna írta: "Annyira boldog volt ő is én is...Az összes kollégája látta, mert mindenkinek körbe mutogatta"

2017-05-09 10:59:00

Zsuzsanna, nem is olyan rég egy kihívás elé állított minket, aminek örömmel helytálltunk. Kaptunk tőle egy olyan képet, aminek a minősége nem volt a legjobb, de nagyon-nagyon-nagyon szerette volna, ha ez a kép kerül a telefontokra, mert a Párja imádja. Nem volt más hátra, mint előre és felgyűrtük az ingujjunkat, hogy ahogy csak tudjuk feljavítsuk a képet, hogy a gyártást követően is gyönyörű legyen a tok :)

Az eredmény pedig annyira tetszett Zsuzsannának és kedves Párjának, hogy amikor készüléket cseréltek ismét ugyanezt a mintát szerették volna megrendelni, ezúttal feliratosan.
Nézd meg, az eredményt és olvasd el, mit írt nekünk Zsuzsanna :)

Zsuzsanna először egy Sony Xperia Z3 Compact típusú készülékhez kért tőlünk egyedi tokot. Az illusztráció, amit kapott tőlünk:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután kaptunk Tőle nem is olyan régen ismét egy levelet és egy megrendelést:
"Olyan kérésem lenne ha lehet, hogy a korábbi sony xperia tokra készült kicsit általam rosszabb minőségű kép, olyan jól sikerült mármint a javítása és a tokon is szuper lett, hogy a férjem most hogy lecserélte  a telefonját ismét azt a mintát szeretné amennyiben lehet kérni amit csatolok a levelemhez, a felirat pedig csak ennyi lenne hogy: Zotya"

Úgyhogy elkészítettük a feliratos egyedi tokról az illusztrációkat, ezúttal egy Samsung Galaxy A5 2017 típusú készülékhez.

Zsuzsanna, a második illusztrációt választotta. Neked melyik tetszik a legjobban? :)

Miután kézhez vette ezt a levelet írta nekünk:
Hát azt az örömöt látni volt nagy boldogság amikor a drágám meglátta, egyszerűen csodálatos volt. Annyira boldog volt ő is én is, tényleg megint gyönyörű lett, tényleg fantasztikusak, még ha ismétlem is magam, de ez így van! Nagyon szépen köszönöm, nem csak a szépséges tokot, hanem azt is hogy ekkora boldogságot adhattam az én drágámnak önök által. Hálásan köszönöm! Az összes kollégája látta, mert mindenkinek körbe mutogatta. Mindenkinek nagyon tetszett. Nagyon szépen köszönöm az ajándék táskát is, igazán kedvesek, én még azt a kis lila virágos kis táskát is elraktam magamnak, mert nekem az is annyira kedves volt. Az pedig, hogy mindig kapok kedves sorokat a csomagban, egyedülálló, mert sokféle dolgot szoktam rendelni a neten, de a számlán kívül nem nagyon szoktam olyan levélkét kapni mint önöktől, amin mindig kedves sorok vannak írva! Úgyhogy tényleg fantasztikusak, szívből írom mind ezt!"

Zsuzsanna szavai igazi boldogsággal töltöttek el minket. Nekünk, itt az Infinity Ajándékgyár Szorgos Manóinak az ajándékozás a szívünk ügye. Éppen ezért mindig izgulunk, hogy sikerült-e örömet okozni!

Szeretettel:
Orsi